Wanneer de nood het hoogst is

Het tweede boek van Rita Van Holder

Al meer dan dertig jaar komen mensen naar Rita Van Holder toe met hun zorgen en problemen, maar ook met hun vreugde en persoonlijke overwinningen. Met geduld en een open hart luistert Rita naar iedereen, en probeert mensen via de kracht van het gebed naar een oplossing te brengen. Hierbij neemt ze geen blad voor de mond, want eerlijk duurt het langst, maar haar woorden zijn nooit oppervlakkig, want ingegeven door hierboven.

In dit boek blikt Rita voor het eerst terug op haar rijke ervaring, en schreef ze de verhalen neer die haar het meest hebben geraakt, of waar ze de mooiste herinneringen aan bewaart. In de hoop dat mensen er kracht uit kunnen putten voor hun eigen situatie, want heel wat mensen hebben gelijkaardige problemen. Moeilijkheden in relaties, bij familiekwesties, geldproblemen, angst voor de job,… Iedereen komt op zijn levenspad niet enkel rozen, maar ook doornen tegen.

De titel van dit boek omschrijft precies de boodschap die Rita wil meegeven: wanneer de nood het hoogst is, is de redding nabij. Zolang je als mens open staat voor de kracht van hierboven en je de rozenkrans gebruikt als medicijn, zal er altijd een luisterend oor zijn.

Een boek voor iedereen die troost en kracht wil putten uit het geloof.

Bestel
Boek eerst geloven dan zien