In de voetsporen

Het vijfde boek van Rita Van Holder

Bij Christus in het tabernakel vinden we de bron van het ware leven. Hij is de geneesheer van ons leven. Hem te mogen ontvangen in de eucharistie is de grootste genade die we op aarde kunnen krijgen.

Vertrouw je leven, zorgen en vreugde aan Hem toe. Wij, als mensen, kunnen slechts wegwijzers zijn naar Hem, net zoals Maria dat in haar leven is geweest. Ik geef jullie een heel bouwpakket mee voor het leven.

Er is een plaats om te bidden, eucharistie te vieren in onze kapel. Boeken gevuld met raad en dat zijn voor mij de voetsporen die ik volg en daarom, beste lezers, heb ik de naam “In de voetsporen …” gegeven, omdat ieder mens fouten en gebreken en zeker twijfels heeft.

Wel, dit te beginnen met mijn eigen zelve. Was ik niet op mijn intu├»tie ingegaan, weet niet of ik daar nog de zin zou hebben om het neer te pennen. Hoeveel mensen zijn er niet dat ze hun eigen wil willen doorzetten? Met nadien: ‘Had ik het geweten’. En daar wil ik van mijzelf getuigenis zijn. Hoe het allemaal verloopt: de gemakkelijke weg kiezen of doorgaan?

Wel, nu schrijf ik dit neer: ook mij ziektes te beurt kunnen vallen. Mensen, ik ben geen robot zoals ik al menig maal uitte en dat velen denken: ‘Bij Rita loop het allemaal op wieltjes’. Niets is minder waar.

Ziehier ook mijn verhaal.

Bestel
Boek eerst geloven dan zien