Gastenboek

mama rita,

de mis van vandaag 22 mei was terug schitterend. Je hebt dit goed gedaan. En christoff ook  jij hebt dit terug fantastisch gedaan. We zijn fier dat je telken maal het zo goed doet en opsteld .  We zien jullie graag.

Honoré sandra en sydney

 

Beste Rita,

beste Rita, je heb dat weer eens goed gedaan 22mei samen met christoff een dikke proficiat van twee dikke vrienden paul nicole
 

Gerechtigheid zegeviert!

 

Nogmaals vrijspraak, 2de keer op rij! Gerechtigheid is wederom geschied! Want nee, jij bent immers geen dief en daar blijven wij rotsvast van overtuigd!

Zovele mensen willen jou graag bijstaan en doen giften uit dankbaarheid voor het feit dat jij dag in, dag uit, belangeloos en geheel vrijwillig voor hen paraat staat. Is het dan een misdaad als je iets aanvaardt? Je houdt het nog niet eens voor jezelf! Dat zouden de meesten wel doen, maar jij niet. Het feit alleen al dat sommigen dat nog maar durven te betwijfelen/betwisten, getuigt ervan dat ze jou totaal niet kennen! Wij, die je zo vaak zien en al ontelbare keren door jouw raad geholpen werden, weten echter veel beter. Voor ons een weet, voor hen blijkbaar een twijfel.

 

Dat dit echter boven het hoofd van mensen moet gebeuren die jou zo héél graag hebben gezien en die jou altijd als hun eigen kind beschouwd hebben, dat is voor ons een regelrechte schande. Is het dan nooit genoeg? Blijkbaar gaat hebzucht en jaloezie voor sommigen boven alle besef van respect en dankbaarheid! Dankbaarheid om hetgeen geweest is en respect voor wie en wat zij waren. Zo moeilijk is dat toch niet, of wel?

 

Lieve mama, de weg die jij bewandelt, is er dikwijls een met véle doornen. Zovelen willen jouw naam ten onrechte besmeuren, maar vaak vertelt dat meer over hun eigen inborst dan over jou! Wij bidden dagelijks voor jou dat je altijd die sterkte mag bewaren om door te gaan met jouw projecten voor het goede doel! Dat je je ondanks alle tegenkantingen toch mag gesterkt voelen door de zovelen die wél achter je staan. Laat ze nu maar doen, maar ééns komt die dag dat het tij zal keren! De keerzijde van de medaille volgt altijd, vroeg of laat.

 

Eén feit: wij blijven altijd achter jou staan! Wij houden héél veel van jou en danken jou voor het feit dat je voor ons als een echte moeder wil klaarstaan. Zo vaak kunnen we voor kleine of grotere probleempjes bij jou aankloppen en nooit is het jou teveel om eens naar ons ‘gezaag’ te luisteren. Samen komen we er telkens veel sterker uit!

 

Duizendmaal dank voor alles, ook al betekent ‘graag zien’ soms werken aan jezelf en je eigen fouten en tekortkomingen!

 

Liefs,

Gio, Gina & Arno

 

Eenmaal komt voor jou die dag....

Dit is een titel van een liedje van Christoff,die wel heel toepasselijk is.Want echt waar mama Rita ik hoop dat voor jou eenmaal de dag komt dat je de rust mag krijgen om ook eens te genieten van het leven.
Want nu mijn vader opgenomen is in de kliniek en 2 overbruggingen moest doen moesten wij terug door een moelijke periode.En ik moet zeggen dat het  niet gemakkelijk is om na de periode van onze'n Ignace nu dit te verwerken.Maar daar was jij weer voor ons,en alleen al jou aanwezigheid en sterke woorden geeft ons de kracht en de moed om door te gaan.Wat ons heel veel deugd doet hoor.Wij weten ook dat in vergelijkking met wat jij allemaal moet meemaken dit maar een peulschil is.Daarom ook dat wij elke dag je meenemen in onze gebeden zodanig dat je elke dag de sterkte en moed krijgt  die je nodig hebt.Maar nogmaals vernoem ik er graag bij dat ik echt heel veel respect heb voor jou mama Rita.Want het geduld dat jij toont en de kalmte die jij uitstraalt is echt ongewoon en super.Het zijn deze dingen dat ons helpen het leven toch wel rooskleurig in te zien en alles te nemen zoals het is.
En hopelijk mag Christoff voor jou nog veel zingen eenmaal komt voor jou die dag,want je verdient echt wel ook eens die volledige rust en kalmte na wat jij voor iedereen doet.
Als afsluiter zou ik je toch ook persoonlijk willen bedanken voor je steun aan mijn ouders want zowel mijn vader als moeder hebben ook veel aan jou en zien je heel graag.
Drie dikke kussen en knuffels van Pedro,Anja,Ignace en Michael.
 
 

operatie geslaagd

Liefste Rita, engel voor ons.  Nogmaals bedankt voor wat u en hierboven  weer gedaan hebben.Hadden we u niet gehad was de operatie misschien niet doorgegaan. Paul mijn man moest bij de cardioloog en de cardioloog zei dat hij uiteindelijk overbruggingen moest maken maar dat er misschien direkt geen plaats zou zijn ze moesten dat bespreken.Ik heb naar Rita gebeld en je zei van  hem niet naar huis te laten gaan want dat het broodnodig was.Want anders had het te laat kunnen zijn.En ja hoor hij moest blijven want hij had terug pijn aan zijn hart.De pijn in zijn hart was een teken van hierboven en hulp van hier boven.Want normaal gezien kon het niet direkt.Als ik dan hoor dat er op dezelfde gang een mens zit die dan tot in mei moet wachten dan kan ik nogmaals alleen maar zeggen DANK U.Graag voeg ik er dus nog eens aan toe dat dit alles heel anders zou kunnen afgelopen hebben moest ik niet het geloof hebben.Want dankzij u Rita is dit geloof alleen maar sterker geworden.En ook de steun die je mij geeft is enorm.Ik kan je niet genoeg bedanken.Dank u,dank u,dank u.....

En nu vrijdag mogen wij vast stellen dat de operatie goed gelukt is.En dat hij nu rustig terug de oude kan worden wat misschien anders niet meer had kunnen zijn.

Nogmaals DANK U..........

Nicole en Paul

 

Dikke Proficiat Rita !!!

Rita, ook ik wil je van harte proficiat wensen met je vrijspraak.Een bewijs naar alle ongelovigen dat je ECHT een goed mens bent!!Weet dat ik en véle anderen altijd achter je staan en je steunen!Wat zouden we zonder jou moeten,jij bent het die ons altijd door het geloof moed en kracht geeft wanneer we dit het meest nodig hebben.Wil je bij deze dan ook hiervoor nogmaals danken voor alles wat je voor ons doet.

Zoals je zelf altijd zegt Rita:Vraagt en ge zult verkrijgen,klop en er wordt open gedaan.

Nogmaals proficiat!!

Katia,David en Merel

 

Zei die niet geloven zien nu wel....

Zoals voor ons van in het begin duidelijk was,is er nu ook op papier duidelijkheid..Wij hebben altijd in u onschuld geloofd.Maar voor zei die daar aan twijfelden of die het niet geloven is het nu wel hard om moeten te zien dat je onschuldig bent.Want zei die daar zo over denken kunnen misschien ook eens in eigen boezem gaan kijken!!!Echt waar het is onbegrijpelijk hoe ze iemand zoals jij mama Rita willen kleineren en zwart maken.Dit alleen maar voor hun eigen.Waarom mensen,maken jullie het iemand die zo goed doet voor ieder toch zo moeilijk.Soms begrijp je de mensheid echt niet.Is het uit jaloezie!!!Wie weet het maar deze personen weten dan toch niet hoe hard je leven is hoor mama Rita.Want echt ik neem er mijn hoed voor af hoe jij mensen helpt zonder iets eigenlijk.En hoe je dit blijft doen jaar na jaar...Ik hoop nu dat alle kranten en magazine's die direkt sensatie nieuws van je gemaakt hebben nu dit ook doen nu je vrijspraak er is.Want mensen in een zwart daglicht zetten is gemakkelijk maar als ze dan ongelijk hebben nadien rechtzetten dat is andere koek.
Mama Rita laat dit een pak van je lasten ontlasten en weet dat we altijd achter je staan.Want waar zouden wij gestaan hebben zonder jou!!!!!!
Mama Rita we zien je graag..............
Pedro,Anja,Ignace en Michael.
 

test

test

 

hallo Mama,

Ook van ons een dikke proficiat met je vrijspraak. We kennen u al langer dan vandaag en weten wel dat je eerlijk bent. Al  wat je ons gezegd hebt was juist of is uitgekomen. Nooit hebben we aan U getwijfeld en dat zal zeker zo blijven. We zullen U zeker blijven steunen en bidden voor de pijn dat mensen u soms aandoet dat je het kunt blijven dragen.

Oma ik zie je graag jij bent mijn liefste oma    groetjes Sydney

We houden van U Dikke knuffel

Sandra ,Honore en sydney

 

rita,

rita,
 Een dikke proficiat we zijn blij voor u en hoop zo dat ze nu eens hun fouten in zien want niemand zou het uithouden wat u allemaal al hebt moeten dragen en nogmaals dank u wel voor wat je al gedaan hebt voor ons  dit komt van paul en nicole.  
 
Meer artikelen...

Get Adobe Flash player