Gastenboek

koffieconcert

Bedankt Rita vandaag was super ! Hopelijk voor herhaling vatbaar ! Super wat jullie allemaal doen en super artiesten ! Was echt een evenement op trots op te zijn ! Bedankt !!!

Cathy Van Acker

 

koffieconcert

Het was een super geslaagd koffieconcert proficiat aan Rita, de organisatie en alle artiesten

vanwege Ellen Moreels

 

Beste Rita,

Rita,

de mis van lichtmis was weer heel mooie het was super wat je voelt als je spreekt.   als ook christoff zijn liedjes die hij gezongen heeft dat is ook met heel zijn hart gezongen daarom dank u wel.

 vanwege Paul en Nicole    

 

lichtmis

Beste Rita
 
Vooreerst een dikke proficiat voor de prachtige engeltjesmis voor je kleinkind Matteo. Het was zeer aangrijpend, mooie teksten en aangepaste liedjes dat dan alleen jij !
 
Het moet niet gemakkelijk geweest zijn om zo iets in elkaar te steken als jezelf bij de betrokken partijen bent.
 
Hopelijk mag je veel sterkte terugkrijgen van je kleine ventje en eigenlijk is daar geen twijfel mogelijk hé.
 
Ook mijn kleinzoon was opgelucht dat hij meegeweest is naar de mis en vertelde me in de auto op de terugweg dat hij blij was u eens gezien te hebben want dat hij eerst niet geloofde wat ik allemaal over u vertelde maar dat eens u tegen hem praatte hij er gans anders over dacht en hij verteld het nu door aan ieder die het wilt horen. Ook deze morgen zei hij dat hij zich veel beter voelde nu hij met u toch maar eventjes had kunnen praten in het verlaten van de kapel.

Hij wil zo graag eens terugkomen maar dat zal dan eens in de Paasvakantie zijn want op woensdag moet hij iedere week naar de revalidatie van 2 tot 3 uur dus kan hij niet naar de kapel komen.
U mag hem zeker verwachten in de 1ste week van de Paasvakantie.
 
Veel sterkte en nogmaals dank ook in onze Seppe zijn naam.
 
Arlette
 
 

lichtmis

Mercikes voor de mooie mis die wij gisteren terug hebben mogen beleven.
Pedro,Anja,Ignace en Michael..
 

Rita en Christoff

Goede morgen Rita en Christoff
De rozenkrans was geweldig gisteren
Jij en Christoff zijn een geweldige tandem
Ik heb mij echt opgeladen aan het kracht van het gebed
Jullie zijn beide engeltjes in mensengedaante
Dank U en Christoff voor het samen bidden
Den Onze Vader die hij zong plakt in mijn hart
Dank U voor alles wat je reeds gedaan hebt en nog zult doen
Liefs
Paul Delerue
1500 Halle
 

Mama Rita

Mama Rita,

je hebt dit weer prachtig in mekaar gestoken het was een speciale mis Ik heb weer moed opgedaan hoe je het doet ik vraag me dit steeds af maar de woorden die je gebruikt het was terug in orde ook christoff heeft dit weer prachtig gedaan

dikke kusjes en knuffels

sandra honoré en sydney

 

Lieve Rita

Enkele maanden terug ontmoette ik jou voor het eerst, ik kende jou bij naam maar verder wist ik niet aan wat ik mij moest verwachten bij onze eerste ontmoeting in jouw wondermooie kapel. Ongedwongen ontving jij mij met open armen in de meeste bijzondere plek van jouw bestaan. Zonder er iets voor terug te willen liet jij mij deeluitmaken van jouw gebedsplaats.
Ik dacht bij mezelf iemand die zich zo belangeloos inzet voor anderen , iemand die ondanks vele tegenslagen toch nog blijft geloven in zijn medemens moet toch wel heel speciaal zijn.
En dat is ook zo Rita, je bent een warme vrouw met het hart op de juiste plaats. Bij een tweede ontmoeting heb je mij advies en raad gegeven, je zag mijn verdriet en bood spontaan jouw hulp en bemoedigende woorden aan.
Je hebt een bijzondere gave Rita, zonder mensen naar de mond te praten zeg je rechtuit wat jouw hart en wat God jou ingeeft. Dat is iets dat je moet koesteren lieve Rita en ik hoop dat ook de lasten die je te dragen hebt ook voor jou minder zwaar worden. Dat ook voor jou de zon weldra opnieuw gaat schijnen. Je doet zoveel voor anderen, je geeft steeds opnieuw zoveel van jezelf zonder er iets voor in de plaats te krijgen. Het enige wat wij jou kunnen geven is onze warmte en dankbaarheid. Ik weet dat jij hier zoveel kracht uit put daarom dit kleine berichtje speciaal voor jou want jij bent zo bijzonder.
Dikke knuffel en dank u om er voor mij te zijn op het moment dat ik het meest nodig had.
Cindy X
 

TE VOET NAAR HALLE

hallo iedereen,

wie graag mee te voet naar Halle gaat kan op de nacht van 30 april naar 1 mei tussen 2u30 en 3uur s' nachts mee vertrekken. We vertrekken aan de kapel om 3uur. Wie niet mee kan te voet en toch wilt genieten van de mis kan altijd naar Halle komen op 1mei rond 8u30.

dank u

rita van holder

 

 

lichtmis

Mama Rita,

Ik wil u bedanken voor de warme lichtmis die we terug mochten meemaken.

Voor de boodschappen en de kracht die we terug mochten ontvangen.

Het helpt ons allen weer verder.

Dikke knuffel,

Kelly en Kenny

xxx

 
Meer artikelen...

Get Adobe Flash player