Gastenboek

DIKKE PROFICIAT

Dikke proficiat hoor mama Rita. Terug was de mis op 22mei een succes. En terug heb je mij en mijn gezin kunnen ontroeren. Dit niet alleen met de gepaste liedjes die Christoff zong maar ook met al hetgeen je zei. Want echt waar hoe je ons iedere maal blijft verbazen en ontroeren er zijn geen woorden voor. Ook naar Christoff naartoe dikke proficiat. Want velen komen en weinigen blijven. En herkennen hun geloof.

Dikke knuffels van Pedro, Anja , Ignace en Michael

 

leuk

 

Als ik toevallig voor je deur sta te huilen,

zou je mij troosten ?

Als ik je bel en vroeg om mij op te halen omdat er iets gebeurd is,

zou je dan komen ?

Als ik op een dag ben verlaten,

leven mijn leven;

wil je dan deel uitmaken van die laatste dag?

Als ik een schouder nodig heb om op te uit te huilen,

zou je me dan de jouwe geven ?

Dit is een test om te zien wie je echte vrienden zijn of als je gewoon met iemand wil praten als ze zich vervelen

weet je wat de relatie is tussen je twee ogen?

Ze knipperen samen, ze bewegen samen

ze huilen samen, ze zien dingen samen, en ze slapen samen,

Maar ze zien elkaar nooit;

.. dat is wat vriendschap is.

Uw streven is uw motivatie, uw motivatie is uw geloof, uw geloof is uw vrede, uw vrede is uw doelgroep, uw doelstelling is de hemel, en het leven is als harde kern marteling zonder het World Best Friends Week.

Wie is je beste vriend ?

Stuur deze naar al je goede vrienden. zelfs ik als ik een van hen ben.

Zie hoeveel je terug krijgt

als je er meer dan 3 terug krijgt dan ben je echt een lief persoon ...

TINA

 

mama rita

Mama Rita weer heb je ons eens serieus geholpen hoor. Daar wij serieuze veranderingen aan het doen waren en op een bepaald moment het echt niet meer zagen zitten door de tegenslagen die we kregen van vele kanten. Kwam je ons terug wakker schudden en ons leren voor onze eigendom op te komen. En op een deftige manier de mensen wijs maken wat wij willen en niet wat zei willen. Echt waar je hebt zeker ook mij weer een goede les geleerd. Want een mens zwijgt soms om rust willemaar langs een andere kant blijft het toch hangen,en dan is het beter om het op een eerlijke en rustige manier aan de man te brengen.Wat zeker niet gemakkelijk is,maar aan alles valt te werken.Als ik daarentegen bekijk hoe vlotjes het allemaal verloopt in ons huis,dan zeg ik amaai wij hebben nog een lange weg te gaan,maar ik wil deze weg gerust afgaan en dit alleen al omdat we weten wat wij aan je hebben hoor.Wij zien je heel graag en duizendmaal dank.....

Pedro , Anja , Ignace en Michael

 

1000 x dank

We hadden in ons 3 weken verlof verbouwingen gepland.Aangezien het alleen in ons verlof mogelijk was om verbouwingen te doen omdat ik thuis werk als onthaalmoeder en onze opvangruimte wat groter wilde maken voor onze lieve kindjes. 
Maar zoals het meestal gaat bij verbouwingen verliep niet alles van een leien dakje.De ene tegenslag na de andere.Het  ging niet op tijd afgeraken en de opvang moet open op tijd zijn.Onze plafond zat al,maar moest nog geverft worden.Ook de muren ,ramen en deuren... en dat op nog geen 2 weken tijd.Ik was radeloos.
Tot ons mama rita langs kwam,ja op het juiste moment.
Ik ga je helpen verven zei ze ,dat klonk als muziek in mijn oren,want het ging niet vooruit
De volgende dag was ze er al en gingen we verven tot aan de rozenkrans en als god beliefd kom ik terug.En  als bij wonder na de rozenkrans was ze er terug want er waren geen mensen voor de consultatie  ,wel voor de rozenkrans en had dan ook iemand meegebracht die ook heel goed kan verven.Zo waren we met drie.
De dag erop van 'smorgens vroeg een paar uur voor de telefoon gingen komen was ze standby,haar haren waren zelfs meegeverfd,grapten we erover,het moet toch nog geverfd worden.
En dat heeft ze met vèèl liefde gedaan ,net zoals ze haar werkdoet met veel liefde en  vooral geduld om iedereen met raad en daad bij te staan als  er ge oor aan gegeven word
Ook mijn man zei,we zijn je eeuwig dankbaar voor je hulp.Toen zei ze zonder dank.Als je komt helpen in "ons huis"is het ook met de100%met je zin want iets tegen je zin doen heeft alleen een averechts effect.
Zo is het ene plezier het andere waard en t'is "gratis".
 
We zijn mama rita en ook al onze engelen en heiligen eeuwig dankbaar.
Het is dan toch nog op tijd volledig afgeraakt en het mag gezien worden ,het is om fier op te zijn.
We hebben dan ook ons "lieve vrouwken" op zondag de 15 de gaan bedanken en ze ook  in de bloemekes gezet .
De 16 de ging de opvang terug open en heb alleen positieve reacties gehoort.
 
 
Duizend xdank mama rita ,vele groetjes en ne dikke knuffel van ons allen anja,pedro ignace en michael
 
 

Opvangtehuis Open

Dinsdag, 14 september 2010, het ultieme moment waar jij, mama, en alle helpers van het 'Jemariteam' op gewacht hebben, is aangebroken... Deze dag is er de officiële opening van het 'Jemarihuis', het nieuwe project waar je samen met de VZW je schouders wil onderzetten.

En wat een resultaat?! Mama, het is ronduit PRACHTIG!! Ik denk dat ik spreek voor velen als ik zeg dat ik sprakeloos was! Het is formidabel hoe je de inspiratie vond om zo'n oud huis om te laten bouwen tot een warm en huiselijk praaltje!! De inrichting is werkelijk magnifiek!!

 

Lees meer...

 

Get Adobe Flash player