Gastenboek

Medugorje 2018

De bedevaartreis reis was FANASTISCHE !!
Heb er een heel goed gevoel bij gehad en is zeker voor herhaling vatbaar!
Mss.dan wa langer want als god beliefd ben ik terug mee ,omdat ik er zeker van ben dat er nog heel wat meer moois ga kunnen zien zoals we nu ook hebben mogen ervaren .De rust en geen drukte rond je ,geen commercieel gedoe en zeer ook goed koop ,lekker eten ,...
Echt ik hou ook van Lourdes maar als ik mag kiezen dan weet ik het wel zenne zonder enige twijfel
Dikke knuffel xxx
Anja

 

22 mei 2015

Mama,

 

Zoals gewoonlijk mochten we weer een mooie mis bijwonen.

De gebeden met telkens een woordje van jezelf zijn van grote waarde. Ik heb weer mogen begrijpen waar ik zelf beter kan aanwerken.

En met de liedjes van Christoff wordt het nog krachtiger.

Er was heel veel volk, het is altijd prachtig om te zien, al die rode roosjes die worden gezegend. Je voelde ons H. Rita haar aanwezigheid.

Blij en dankbaar aan hierboven dat we erbij mochten zijn.

Bedankt Mama voor de kracht die we mochten ontvangen.

Ook dank aan pastoor De Paepe voor en aan Christoff!

Groetjes,

 

Kelly & Kenny

 

mis 22/05/2015

Terug 22 Mei,elk jaar leven we naar deze datum wat toe.Want ja is toch wel de mis voor ons mama Rita hoor.Is voor ons altijd wel iets speciaal aan .Je hebt de Heilig Rita en dan voor ons MAMA RITA,je zou zeggen een wereld van verschil maar eigenlijk is dit niet hoor.Want ook jij zorgt voor menige hopeloze gevallen en zet je heel hard in voor zij die het echt nodig hebben.En ja ook jij bent soms HARD,maar hebt ook het HART op de juiste plaats.Bijna dezelfde woordjes maar wereld van verschil.En terug mocht de mis een ontlasting zijn voor ons,en een energierijke ervaring om terug verder te gaan.Nogmaals dank om toch telkens de tijd erin te steken om dit te doen samen met Christoff .Je komt in het leven veel duo's tegen hoor,maar het duo Rita en Christoff is er eentje die RESPECT verdient hoor.Merci om er altijd voor ons te zijn.

Pedro,Anja,Ignace en Michael.

 

koffieconcert

Proficiat 2 de koffieconcert was terug meer dan geslaagd ,proficat ook aan tal van zangers en zangeres die er aanwezig waren.
Antontje (wijs het baantje ) was in de keuken zeker en vast aanwezig .
Veel liefs ,ne dikke kus en knuffel van ons allen
groetjes anja,pedro ,ignace en michael

 

koffieconcert 2015

Hallo Mama Rita,

Proficiat met u 2de koffieconcert het was terug een succes ik heb er zeker van genoten ook bedank ik alle zangers en natuurlijk ook aan u en alle mensen die u hierbij geholpen hebben .

vele groetjes

sandra honoré en sydney

 

Liefste mama,

Liefste Mama,

Want dat ben  je ,1 van de liefste die ik heb mogen leren kennen al meer dan 15 jaar en hopelijk  

 nog ontelbare jaren.Ik ben heel trots  dat je een luisterend oor wil zijn en er ons op wil wijzen als iets niet just is.En ik weet ook dat je fier op ons bent wanneer we ook naar je luisteren en eraan werken.
Ook al meer dan ene keer onder de voeten gekregen ,maar zijn ook blij dat er toch iemand is die dit kan en mag doen Emoji
Alles doen uit liefde zonder iets te doen waartoe je precies toe verplicht word van te doen,want als ge iets doet tegen de goeste is het niet uit liefde. Daar heb ik al wat  van kunnen ondervinden.
Na al die jaren heb ik  zelden een mis gemist ,omdat er telkens de waarheid in wordt gezegt en het is voor iedereen van toepassing alleen moet je goed luisteren en het uwe eruit halen want het is voor iedereen en elke persoon is verschillend zowel voor groot als klein.Wekelijks gaan wij naar de rozenkrans,want dit geeft ons telkens de kracht om verder te doen.
Zo zijn er van die zinnentjes   zoals bv.
Tel wat je hebt niet wat je mist ,daar heb ik ook al wat van kunnen in ondervinden. 
Of
Hoe ouder je word hoe meer wijsheid ge krijgt ,door ouder de worden aanvaard ge meer door iets mee te maken waar ge dan sterker  uitkomt
Of 
Vraagt en je zult verkrijgen klopt en er wordt open gedaan,door positief te kijken en te denken en door te zeggen alles komt goed met veel geduld en vertrouwen
En dan is er nog
Geloof,door ons geloof bidden wij ,en door te bidden is er hoop,en wanneer er hoop is dan is er liefde en dan komt de rest  vanzelf.
Ne dikke knuffel en ne dikke kus van ons allen
Anja,Pedro,Ignace en Michael.
 

lichtmis

dag Rita,

De mis was weer heel mooie en ook bedankt aan Christoff die alijd zo mooie liedjes brengt

een dikke knuffel

paul en nicole

 

02 februari 2015

Mama Rita,

 

Het was vanavond weer een heel mooie mis. De woorden die je brengt zijn altijd van veel waarde.

Bedankt Mama.

Dank aan ons Lieve vrouwken, voor dat je er weer wou zijn voor ons.

Bedankt ook aan Christoff, voor zijn aanwezigheid en de mooie liedjes.

 

Vanwege Kelly

 

 

Lichtmis 2015

 

Terug mochten wij naar huis toekeren met fantastisch gevoel.Want telkens kan jij ons toch weer bekoren

hoor mama Rita.Velen komen maar weinig begrijpen hoeveel energie dit voor je kost .Want alles verliep terug vlekkeloos.Nu terug met gepaste teksten en liedjes met dank ook aan Christoff die terug de liedjes bracht met heel veel eerlijkheid en gevoel.Jullie zijn echt SUPER.Het geeft ons altijd een voldoening.Daarom ook dit dankwoordje naar jullie naartoe,Christoff maar zeker mama Rita.Mensen die dit lezen kunnen er eventjes bij stilstaan wat je eigenlijk allemaal doet hoor.Want je moet het toch maar doen.Daarom ook is dit kleine tekstje maar een kleinigheid .Naar iedereen naartoe wees eerlijk met jezelf,laat je HART hier eens spreken want een klein dankwoordje doet iedereen deugt.En kost helemaal niets maar geeft toch zoveel sterkte mee.

Pedro,Anja,Ignace en Michael.

 

Lichtmis 02 februari 2015

Hallo mama,

Ik heb er terug van genoten elke keer tracht ik naar die dagen zoals 2 februari , 22 mei en 13 oktober het is dan toch altijd iets speciaals hoe je het doet welke teksten je neemt er zit altijd iets in wat me raakt. Je hebt dit terug schitterend gedaan bedankt hiervoor alsook Christoff   allebei dikke merci voor de mooie inhoud en liedjes.Bedankt Mr De Paepe voor de mooie mis je voelt dat u daar met veel liefde staat.

nogmaals bedankt

sandra

 

 
Meer artikelen...

Get Adobe Flash player