bedankt voor het voorbije jaar en mijn allerbeste wensen mama voor 2015

Dag Mama Rita,

 

Ik wil u bij dezen bedanken mama, voor wat je voor mij betekent hebt in 2014! En dat is niet niets.

Je hebt mij altijd bijgestaan, als ik weer eens negatief ga denken of niet weet wat ik moet doen.

Je kan zoveel liefde geven dat ik besef dat ik mag blij zijn dat God je op mijn weg heeft gestuurd, en ook dat jijzelf mijn labmoeder wil zijn.

Ik voel hetzelfde voor jou en ga dit jaar nog meer aan mijzelf werken, zodat je trots op mij kan zijn. Want dat is wat ik graag zou wensen. Dat je trots op je kinderen kan zijn voor wat je ze meegeeft. Wetende dat jij ook beseft wat je voor ons betekent. Het is misschien raar voor velen, maar ik krijg zelf eens graag onder mijn voeten, omdat ik weet dat ik blij mag zijn dit te weten en dan er aan kan werken. Want wie ben ik. Jij laat niemand verloren gaan als ze eraan willen werken. Dat siert jou zo.

Je hebt het voorbije jaar zoveel goede werken gedaan Mama, en nu de 28ste  december heb je weer iets mooi in elkaar gestoken voor de kindjes! De Kerstman is mogen komen met pakjes. Het was in orde!

Hiervoor wil ik ook Christoff bedanken, voor zijn aanwezigheid en de steun voor Jemari! Hij is er ook altijd en straalt ook zoveel kracht uit. Jullie zijn een krachtig team!

 

 

Bedankt Mama en gelukkig nieuwjaar 2015!!

 

Vanwege Kelly.

 

Get Adobe Flash player