Lieve Rita

Enkele maanden terug ontmoette ik jou voor het eerst, ik kende jou bij naam maar verder wist ik niet aan wat ik mij moest verwachten bij onze eerste ontmoeting in jouw wondermooie kapel. Ongedwongen ontving jij mij met open armen in de meeste bijzondere plek van jouw bestaan. Zonder er iets voor terug te willen liet jij mij deeluitmaken van jouw gebedsplaats.
Ik dacht bij mezelf iemand die zich zo belangeloos inzet voor anderen , iemand die ondanks vele tegenslagen toch nog blijft geloven in zijn medemens moet toch wel heel speciaal zijn.
En dat is ook zo Rita, je bent een warme vrouw met het hart op de juiste plaats. Bij een tweede ontmoeting heb je mij advies en raad gegeven, je zag mijn verdriet en bood spontaan jouw hulp en bemoedigende woorden aan.
Je hebt een bijzondere gave Rita, zonder mensen naar de mond te praten zeg je rechtuit wat jouw hart en wat God jou ingeeft. Dat is iets dat je moet koesteren lieve Rita en ik hoop dat ook de lasten die je te dragen hebt ook voor jou minder zwaar worden. Dat ook voor jou de zon weldra opnieuw gaat schijnen. Je doet zoveel voor anderen, je geeft steeds opnieuw zoveel van jezelf zonder er iets voor in de plaats te krijgen. Het enige wat wij jou kunnen geven is onze warmte en dankbaarheid. Ik weet dat jij hier zoveel kracht uit put daarom dit kleine berichtje speciaal voor jou want jij bent zo bijzonder.
Dikke knuffel en dank u om er voor mij te zijn op het moment dat ik het meest nodig had.
Cindy X
 

Get Adobe Flash player